Famous in Love 1. évad kritika

A Freeform egy újabb tini sorozattal rukkolt elő ami valójában magáról a film világ szívéről, Hollywood szól, még pedig a Famous in Love-val.           


A sorozat: egy átlagos egyetemista diáklánnyal, Paigevel indit akinek az élete egy csapásra megváltozik, amikor szerepet kap egy hollywoodi filmben. A siker és a csillogás világa csakhamar beszippantja, mindezek ellenére a barátságos személyisége nem sokat változik ám ezt a legjobb barátairól már nem lehet elmondani...   
Mindezek mellet nem maradhat el a legérdekesebb rész Hollywood sötét oldalával, s a valódi dráma ami nem a filmvásznon hanem a színfala mögött zajlik.




A sorozat témája megkapó és viszonylag újszerűen nagyszerű, persze könnyen tudsz olvasni ilyen témájú könyveket, de sorozatokban ez azért ritkább.
Én nem kifejezetten az első vagy a második részről szeretnék beszélni hanem a sorozatról összeségében, s nemkifejezetten a tartalomról hanem a szereplők közti viszonyrendszerről. Szóval öveket bekötni és kezdhetjük is a turánkat a szegény-gazdagok drámákkal tarkított életébe.

Először is Paige a világ legbájosabb és édesebb karaktere egyszerűen nem lehet nem szeretni, mindennel megküzd mindenért és mindenkiért főleg a barátaiért ( akik melesleg nem érdemlik meg). Minden tette érthető, nagyon igyekszik alkalmazkodi a változásokhoz és mindent a tökéletesen csinálni. S itt nem számít, hogy utálod vagy szereted Bella Thornet, mert az kétségtelen, hogy itt fantasztiikusan alakít, a médiában bemutatott személyiségét teljesen levedlette, a karaktere miatt.


A másik nagyon szerethető szereplő, Rainer aki a gazdag, már befutott, sikeres és roppant barátságos szívtiprót testesíti meg. Rainer reakciója a világra és a körülötte történő dolgokra apszolút megérthető és minden amit tesz, mond vagy csinál egy elég jól levezett ok-okozat táblázatba összpontosul. A karakter nem túl beképzelt, de nyomulós, erős, de érzelmes, és ha most azon gondolkozol, hogy ilyen pasi a való életben nem is létezhet hát akkor bizony igazad lehet, de az még bizonyos, hogy Carter Jenkins előtt nagy jövő ácsorog, hiszen a színészi játékától, már is kicsit boldogabb vagyok.


S ott van még a két jó barát a jó madarak, sok gond nincs velük, csak a baj az, hogy kalitka nélkül is mind kettő marad és nem menek el melegebb helyekre, pedig egyiknek sincsen itt már helye. Csapnivaló legjobbbarátok azt mondhatom, Paige-t csak úgy ott hagyják egyedül a pamlagon, és számukra nem is vitás , hogy a vége felé mindenért szerencsétlen Paige a hibás. Egyébként a jó madarak unalmasak, bár a történet szállaik nem borzalmasak. 



Még ott van Alexis, Tangey, Jordan és Nina ( Rainer anyja) ezek a karakterek igazából érdekesek, oké persze nem minden mozdulatuk, de van bennük potenciáll, meg kidolgozott jellem. Persze közülük senki sem olyan szerthető mint a főszereplő, de kellettek a gonoszok, a cselszők, a bűnösök, mert ez a sorozat csak így ütött...



A szerelmi szálak kicsit kuszák, mégis érthetőek. S, Paige és Rainer köztt a kémia mindent vissz, erről nincs is vita,: Ők egy filmben szerepelnek, csókokban is remekelnek, és szerencsére vagy sajnos, de olyan erős a kettő közt a vonzalom, hogy a többi szereplőt szívesen el is hagyom. 




Összeségében egy jó sorozat 10- ből tőlem 7,8 pontot kap, nézz bele, mert újszerű és talán, majd ettől lesz az életed nagyszerű. 🙂😘😘😘😊

Megjegyzések