Érkezik a Famous in Love 2. évada!!!!

Visszatér a képernyőre Bella Thorne nagy sikerű sorozata a Famous in Love. Én nagy rajongója voltam az első évadnak így sokat várok a második évadtól, de aki nem hallott volna még a sorozatról, annak, pár mondatban leírom a lényeget.


Egy átlagos egyetemista diáklány, Paige élete egy csapásra megváltozik, amikor szerepet kap egy hollywoodi filmben. A siker és a csillogás világa csakhamar beszippantja, mindezek ellenére a barátságos személyisége nem sokat változik ám ezt a legjobb barátairól már nem lehet elmondani... Természetesen a szerelem is bekavar a képbe  és mindezek mellet nem maradhat el a legérdekesebb rész Hollywood sötét oldalával, s a valódi dráma ami nem a film vásznon hanem a színfala mögött zajlik.





A második évad április 4.-én tér vissza a tévé képernyőjére az első előzetes már február végén megérkezett, és elég nyilvánvalóvá tették, hogy az Paige ki mellett tette le a voksát. S, hogy semmi képen se unatkozunk majd, a kép kockák nézése közben, a színészi gárdába bevonták Sofia Carsont és Danielle Campbellt akiknek a karaktere minden bizonnyal nagy felfordulást fognak okozni a főszereplők életébe.

S íme az összes előzetes: 





Megjegyzések